Bospop 2024: Heart zegt af, Patti Smith Quartet vervangt

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Heart komt helaas niet meer naar Bospop 2024, de groep wordt vervangen door Patti Smith Quartet. Ook voor Graspop 2024 hangt een annulering in de lucht.

Een enorme domper voor Bospop 2024, de legendarische rockgroep Heart komt niet meer. Reden hiervan is een “tijdkritisch, maar routinematige” medische ingreep bij zangeres Ann Wilson waarvan ze zes weken moet herstellen. De groep betreurt deze beslissing en zegt in het statement snel terug te keren naar Europa.

Patti Smith Quartet

De organisatie van Bospop kondigt direct een vervanger aan: Patti Smith, bekend van “People have the Power” en waarschijnlijk nog bekender van “Because the Night” (geschreven met Bruce Springsteen) staat op vrijdag 12 juli in Weert op de planken met haar Patti Smith Quartet.

Graspop?

Ook voor het Belgische Graspop 2024, wat een dikke maand eerder plaatsvindt, ziet het er niet voordelig uit. Het is bijna een kwestie van tijd voor de organisatie van het metalfestival iets loslaat en een mogelijke vervanger aankondigt.

Bospop Logo

Bospop 2024

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Toto
The Waterboys
Zucchero
Tickets Niet meer beschikbaar.