Dit zijn de laatste 2 namen voor Best Kept Secret 2024

bks 2022 publiek
Photo credit: Jokko / Best Kept Secret Festival

Pip Blom en Winter zijn de laatste 2 namen voor Best Kept Secret 2024. Met de laatste toevoegingen is het volledige programma bekend, en zijn daarmee de laatste gaten in de timetable gevuld.

In de timetable die zo goed als af is – net voor, of tijdens het weekend maakt de organisatie nog bekend wie de sessies in de Muziek Gieterij verzorgt – vinden we de laatste twee namen. Aan Pip Blom de eer om zondag de TWO te openen van 12:00 tot 12:45. Winter opent een dag eerder The Casbah, van 14:00-14:45.

Nu dus écht vrijwel alle acts op BKS bekend zijn kunnen we definitief knopen doorhakken in de timetable, die eind april voor een groot deel al bekend was. Lukt het nog niet helemaal, en lig je al weken wakker van de lastigste clashes? Wellicht helpt het om te zien hoe anderen de 8 lastigste clashes beoordelen, of welke 8 acts voor ons must-see’s zijn.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.