Lowlands 2024 deelt comedyprogramma

Publiek Alpha Lowlands
Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands heeft zojuist het comedyprogramma voor editie 2024 bekendgemaakt. Onder meer Siegfried & Joy, Merijn Scholten en De Joardy Show reizen deze zomer af naar het festivalterrein in Biddinghuizen.

Ook dit jaar kun je weer in de Juliet en de Adonis terecht voor een portie comedy. Lowlands 2024 presenteert een indrukwekkende line-up van comedians die garant staan voor lachbuien en scherpe humor. Naast het eerder genoemde drietal, zijn namelijk ook Lisa Ostermann, Comedytrain, en Bob Koomen van de partij.

Lowlands 2024

Met de aankondiging van al deze comedy-acts wordt het programma van Lowlands 2024 steeds completer. Zo staan onder meer Goldband, Fred again.., Queens of the Stone Age en The Smile ook op een van de podia in Biddinghuizen. Nog geen kaartje kunnen bemachtigen? Houd dan het Ticketmaster doorverkoopplatform in de gaten en wie weet scoor je nog een ticket voor Lowlands 2024.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.