Merol en Sampa The Great naar gratis en vernieuwd Hit The City Festival in Eindhoven

Het festival Hit The City komt terug in een vernieuwd jasje. Dit jaar staan er twee grote namen bovenaan het gratis festival: Merol en Sampa the Great.

De line-up van Hit The City is bekend. Dit jaar staan Merol en Sampa The Great bovenaan de poster. Daarnaast is er nog meer moois live te zien in Eindhoven: onder andere Mula B, The Vices en 15 koppige big band Polyphonic staan ook op het festival. De organisatie laat weten dat we binnenkort nog meer acts kunnen verwachten.

Hit The City is een gratis festival in Eindhoven, dat plaatsvindt verspreid over 11 indoor venues in de stad. In het weekend worden daar twee outdoor locaties aan toegevoegd: Strijp-S en het Ketelhuisplein. Dat maakt dat de capaciteit van het festival flink omhoog kan en ook de geboekte acts groter zijn. Dit jaar verhuist het festival boveniden naar het einde van de zomer: op 29, 30, 31 augustus en op 1 september.