24 nieuwe namen voor Pukkelpop 2024

Photo: Jokko

Pukkelpop voegt 24 namen toe aan de line-up voor de aankomende editie. Daarin zitten onder meer The Reytons, Lander & Adriaan en Stikstof.

Pukkelpop wordt dit jaar aangevoerd door Fred again.., Stormzy, Sam Smith, Goldband, Charlotte de Witte, Queens of the Stone Age en The Offspring. Maar de afgelopen maanden maakte het festival ook veel kleinere acts bekend, die de dag misschien nog wel meer kleur geven. Vandaag volgt er weer zo’n drop.

Hier een overzicht van alle 24 nieuwe toevoegingen:

Naast de headliners werden eerder al onder meer Jorja Smith, Fontaines D.C., Sugababes, Solomun, Confidence Man en KI/KI aangekondigd voor Pukkelpop 2024.

Slecht nieuws voor wie er nog bij wil zijn: het festival is namelijk nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor de zondag, de dag met onder meer Queens of the Stone Age, The Smile en Sugababes. Een dagticket kost je €125.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Jos Willemsen

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Festileaks. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

Meer van Jos