9x de leukste hotspots op het terrein van Best Kept Secret

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

Dit jaar is er weer een hoop te ontdekken op het terrein van Best Kept Secret 2024. Van de perfecte plek om te dansen, tot het ideale bed om in wakker te worden. Wij zetten de 9 beste hotspots voor je op een rijte.

1. De Trut Hut

Nieuw dit jaar, diep verstopt in het bos, is de Trut Hut. Op deze unieke plek op het terrein staat een regenboogkoepel versierd met discoballen, benen aan de muur en de nodige verdwaalde barbiepop. Bordjes met grappige quotes zoals “jij bent mijn princess” maken het af. Overdag gebeurt er nog niet veel, maar ’s avonds komt deze plek echt tot leven. Van wild dansen tot een verrassende striptease, het is elke keer weer een avontuur.

2. Club Kilo Kilo

Zijn je festivaloutfits te laat binnengekomen? Geen zorgen, op Best Kept Secret kun je altijd terecht bij Club Kilo Kilo. Hier scoor je het hele weekend de tofste outfits, van leren jassen tot kleurrijke broeken. Stap je daar in je nieuwe look naar buiten, dan steel je zeker de show op de dansvloer. Maar dat is nog niet alles, Club Kilo Kilo heeft dit jaar ook een boksring, waar rond 11 uur ’s avonds echte bokswedstrijden worden gehouden. Tussen het dansen door kun je dus genieten van een flinke adrenaline kick, compleet met rode lichten, vlaggen en keihard geluid. Het is een spektakel dat je niet wilt missen.

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

3. De Cider bar naast de TWO

Naast de TWO staat er dit jaar een overheerlijke Cider bar met volledig terras. De ideale plek om even rustig te zitten en een lekker drankje te drinken tussen de acts door. Er hangen allemaal gezellige lampjes en boven de bar lampjes gemaakt van oude cider flessen wat een gezellige sfeer met zich mee brengt. Met veel verschillende ciders is er genoeg om van te kiezen. En kom je er niet uit? Dan helpt het persooneel je graag met een keuze maken.

4. Het midden van de dansvloer op The Floor

The Floor wordt dit weekend weer gehost door DJ St. Paul, die de leukste namen heeft weten te strikken zoals Roxanne Hazes (dj set) en Coco Bryce. Zij zorgen samen met de rest ervoor dat de voetjes de hele dag en nacht van de vloer kunnen. De perfecte spot om te dansen is midden op de dansvloer, precies onder de discobal waar altijd de perfecte sfeer hangt. Ga hier vanavond nog langs voor MALOU of morgen voor The Glimmers.

5. Freshbar van Lidl

Nieuw dit jaar op het terrein is de Freshbar van Lidl. Hier kun je terecht voor al je vitamines om jezelf weer helemaal op te laden voor de volgende dag. Boven op de bar is er een silent disco met alleen maar hitjes waar je de hele dag op los kunt gaan. Dansen en fruit? De perfecte combinatie om je brakke dag te starten. Daarnaast kun je ook nog op de foto in de photobooth of drie op een rij draaien en wie weet win je wel een Lidl buckethat of fannypack. Wat wil je nog meer?

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

6. De vernieuwde Casbah

Dit jaar is het iets minder zweten, maar niet minder hard dansen in de vernieuwde Casbah. In plaats van een dicht podium is hij dit jaar open aan de zijkanten, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van onder andere de indierock van Cherry Glazerr of disco funk hitjes van Ali. Door de open zijkanten is het ook gelukkig iets minder warm dan afgelopen jaar en kom je niet meer geheel doorweekt de Casbah uit.

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

7. De spelletjes verspreid over het terrein

Voor de spelletjesfanaten is er genoeg te beleven op het terrein van BKS. Zo kun je drie op een rij draaien bij de Lidl Bar, meedoen aan het rond-de-tafel-tennistoernooi en sjoelen op maar liefst twee verschillende plekken: bij de Nozem Bar en rondom de Lidl Fresh Bar. Voor de echt fanatieke spelers is er altijd nog een potje kaarten of het jeu de boules-toernooi op de camping.

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

8. Wakker worden bij de B-side

Bij de B-side kun je terecht voor je nodige eitjes, wentelteefjes en koffie. Hier staat ook een fantastisch groot bed waar je rustig kunt chillen en wakker worden. Aan het water staat een lief klein huisje met daaronder een bankje, waar je uitkijkt over het hele meer en zelfs het hoofdpodium kunt bewonderen. De ideale plek om ’s ochtends wakker te worden.

9. De Fontein van Beeldjutters

Overdag staat er naast Coney Island een mooie fontein, maar ’s avonds komt die pas echt tot leven. Het water beweegt alle kanten op en wordt opgelicht in allerlei verschillende kleuren. Visuele projecties op de waterdruppels die omhoog sproeien zorgen voor een magisch schouwspel. Een sfeervolle plek om ’s avonds even tot rust te komen, te zitten en te genieten van de watershow.

Wat vond jij van Best Kept Secret 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Best Kept Secret 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.