Best Kept Secret 2024 nabesproken in de nieuwe Festivalpodcast

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

Het is zover; het eerste grote festivalweekend zit erop. Met een klein randje op de stem zijn Judith, Jos en Julia weer terug van een bezoek aan het prachtige Best Kept Secret. Ze spreken het weekend, hun bevindingen over het terrein, de feestjes en natuurlijk de muziek.

Met in deze aflevering onder meer:

  • Hoe gaat Best Kept Secret 2024 de boeken in? Wat voor editie was het?
  • Hoe bevallen de veranderingen van BKS24 en welke wijzigingen zouden er moeten worden gemaakt voor volgend jaar?
  • Headliners nabesproken: de schande die Disclosure heet, de eigenwijsheid van Paolo Nutini en het overweldigende Justice.
  • Overige muzikale hoogtepunten met onder meer Royel Otis, The Haunted Youth en St. Vincent.
  • Tips van de om de week met RAYE, Manana Manana Festival en Sabrina Carpenter.

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

In België is de show niet beschikbaar via Spotify: je checkt ‘m bijvoorbeeld op de site van KINK of in een andere podcast-app.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.