Bosburcht is een splinternieuw zomerfestival rondom een kasteel

gooshengeveld.smugmug.com

Weinig festivalweides zo uniek als die van Bosburcht. Van 13 t/m 17 juni 2024 gaat het los bij Kasteel de Berckt. Onder meer Doppelgang, Franca, Tjade, Moody Mehran en Madmotormiquel maken dan hun opwachting bij zowel in- als outdoor stages in het kasteel en in de kasteeltuin. Met een weekend lang non-stop muziek, een uitgebreid randprogramma en meer verdwaalvertier belooft het een bijzonder en intiem evenement te worden.

Bos, open water en kasteelkamers

Bosburcht Festival vindt plaats op een van de meest unieke locaties in Nederland. Er staan twee gigantische kastelen in een prachtige bosrijke omgeving. Met alle kunst en antieke objecten rondom de dansvloer en verspreid over het landgoed, zorgt dit voor een unieke ‘vibe’. 

Tussen de bomen en bij het water ontpoppen twee stages met een uitgekiende line-up. De Vijver heeft een ‘groovy house sound’ met dj’s zoals Kristy Harper. Daar mag je ook zwemmen op de beat.
Op de stage Het Woud, met een prachtig bladerdak, draaien veel Berlijnse dj’s zoals Heimlich Knüller en Sarah Wild.

Kasteelvertier

In de nacht worden de historische kasteelkamers gevuld met energieke dj-sets en kunnen liefhebbers tot in de vroege uurtjes knallen. De Cocktailbar, een ouderwetse salon met klassiek behang en hoge ramen, ontvangt de eerste zonnestralen van de dag. Op deze stage worden alleen 6 of 12 uurs sets gedraaid. Producer en dj Tom Trago pakt de 12 uur set.

Dwaal je rijk

Het muzikale programma wordt ondersteund door een flinke lading creatieve projecten, lichtinstallaties, kunst, foodtrucks, een markt en een speciaal 5-gangen diner voor de liefhebber. Ook is er ‘Het Helende Bos’ waar je alle dagen mee kan doen aan verschillende soorten yoga of bijzondere ceremonies. 

Alle early birds zijn uitverkocht en ook de kasteel-hotelkamers met eigen badkamer en toilet, waarin je het hele weekend op een unieke manier kunt overnachten, zijn uitverkocht. Gelukkig kan je je tentje of camper nog kwijt op de camping. 

Tickets koop je via https://bosburcht.nl/tickets/.

Bosburcht Logo

Bosburcht 2024

Locatie
Nederland
Baarlo, Nederland
Datum 13-17 juni 2024
Line-up
Tjade
Spray
Tickets Kopen