Camping Best Kept Secret 2024 geopend: dit zijn de eerste beelden

Best Kept Secret 2024 Camping
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Hilvarenbeek, are you ready? De camping van Best Kept Secret 2024 opende om stipt 10 uur haar deuren. De eerste bepakte en bezakte feestgangers hebben inmiddels hun bandjes opgehaald en de weg naar de camping gevonden. Dit zijn de eerste beelden!

Best Kept Secret 2024 Wachtrij
Foto: Joëlle van Wissen / Festileaks

Geduld hebben: lange wachtrijen voor de ingang

Wachten is anno 2024 een integraal onderdeel van de festivalbeleving. Ook op Best Kept Secret 2024 ontkom je daar helaas niet aan. De rij voor de parkeerplaats is de eerste polonaise waar je dit weekend bij mag aanschuiven: de wachttijd bedroeg om 10:30 uur op vrijdagochtend zo’n 45 minuten. Vervolgens sta je bij de ingang nog eens ongeveer een half uurtje om je heen te kijken. Ondanks dat worden de eerste koude kletsers natuurlijk al genuttigd en de eerste muzikale tips al uitgewisseld. Sfeerbeheer is belangrijk!

Best Kept Secret 2024 Bandje
Foto: Luc Reij / Festileaks

Dat felbegeerde bandje claimen

De beloning voor al dat wachten is echter mierenzoet: dat prachtige paarse weekendbandje om je pols! Het is jouw toegangsbewijs tot deze three day infinity in Hilvarenbeek. Nu kan het langverwachte festivalleven echt beginnen.

Best Kept Secret 2024 Campaing
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Je plek op de camping afbakenen

Nadat je door Kartje Kilo bemoedigend bent toegesproken terwijl je met je ziel onder je arm je veel te zware backpack naar de camping zeult, begint de strijd om het beste plekje. Hoewel, bestaat er eigenlijk een slecht plekje op die prachtige beboste camping van de Beekse Bergen? Onder de loofbomen, aan het water of juist op de open weide: you can’t go wrong op één van de mooiste festivalcampings van Nederland.

Tot slot is het pompen of verzuipen, want dat luchtbed zal toch echt helemaal vol moeten! Gelukkig is er niets lekkerder dan dat eerste ijskoude pilsje als je badend in het werkzweet voor je vers opgezette festivaltent zit. Geniet ervan, want voor je het weet zijn ze lauw.

Wat vond jij van Best Kept Secret 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Best Kept Secret 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.