Data en informatie over kaartverkoop Best Kept Secret 2025 bekend

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

De deuren van Safaripark de Beekse Bergen zijn pas nét geopend, maar de voorpret voor de volgende jaargang is al een feit. Volgend jaar vindt BKS namelijk plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juni. Kaarten voor de 11e editie gaan vanaf aanstaande woensdag (12 juni) vanaf 12:00 uur in de verkoop.

Best Kept Secret 2025 lijkt daarmee relatief laat te vallen ten opzichte van de edities van dit en vorig jaar. De blijde boodschap werd vandaag verspreid middels posters die op verschillende plekken op de camping in Hilvarenbeek hangen.

Wil je gebruikmaken van deze pre-sale? Meld je dan aan voor de BKS nieuwsbrief via hun website.

Best Kept Secret 2024 Data Volgend jaar
Foto: Fauve Smits / Festileaks

Op dit moment is er helaas nog niks bekend over de ticketprijzen. Weekendtickets voor de 2024-editie kosten €285,- (inclusief servicekosten).

Wat vond jij van Best Kept Secret 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Best Kept Secret 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.