Dit is de plattegrond van Down The Rabbit Hole 2024

plattegrond down the rabbit hole 2024

Het terrein in Beuningen is weer een beetje op de schop gegaan. Maar het is ondanks de mooie bosrijke omgeving toch best overzichtelijk gebleven. Wil jij alvast kijken waar jouw favoriete stage zich bevindt, of waar jij en je vrienden de tent willen opzetten? Je checkt hier de complete plattegrond van het Down The Rabbit Hole 2024-terrein in Beuningen.

De grootste tenten (Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Lop) lijken nog op dezelfde plek te staan. Ook Eden met daarin de Bossa Nova zit nog in dezelfde hoek. Het meest opvallende op de nieuwe plattegrond is misschien wel dat The Swamp is omgetoverd tot the CROQUE Madame. Niet getreurd, je vaste dansnacht daar herrijst in een ander jasje, maar je wordt nog steeds evenveel verrast door de Gatorland dj’s.

Nieuw dit jaar is dat de ingang van het festivalterrein helemaal is opgeschoven naar het begin van het strand. Eerst was dat nog een deel camping, maar nu loop je gelijk rechts het strand op naar de Surf Shack en het Aperol vlot. Aan je linkerhand zie je de REX met daarnaast een gloednieuwe locatie: Amaro’s Restaurant d’Amour. Ook nieuw is bijvoorbeeld The Block helemaal achterin bij de Hotot (22).

Ben je benieuwd waar alle eettentjes zich precies bevinden? Dan is het handig de DTRH-app eventjes te downloaden. Dan kan je exact zien welke wereldkeukens zich op het terrein bevinden. De campings zijn ongeveer hetzelfde gebleven. Als je bij de ingang naar binnenkomt, loop je bijna tegen het Rabbit Resort en de Easy Camp aan. Iets verderop heb je de groepscampingplekken. In de andere gebieden mag je vrij je tentje opzetten.

De plattegrond van DTRH 2024

plattegrond down the rabbit hole 2024 met parking

Wil jij je ook vast voorbereiden op het programma? Check dan onze belangrijkste clashes in het tijdsschema van Down The Rabbit Hole. Wat denk jij? Zet je favorieten maar gelijk in de app om zeker te weten dat je je favoriete artiesten niet mist!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.