IKEA komt naar Lowlands 2024, 80 kaarten te winnen

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Ben je aankomende editie van Lowlands even helemaal kapot en is je tent op camping 7 écht te ver? Dan kun je een dutje doen in de gigantische slaapkamer van IKEA op het terrein.

Hoe deze slaapkamer er precies uit komt te zien, is nog onduidelijk. Lowlands en IKEA beloven wel een lekker Drömland, wat de “ultieme plek om te ontsnappen aan de drukte en een good old powernap te doen” moet worden. De slaapkamer staat vol met comfortabele bedden en zachte kussens waar je alleen (of samen) tot rust kan komen.

Naast een bed dat zeker lekkerder ligt dan jouw luchtbed, zijn er ook noise cancelling koptelefoons aanwezig zodat het écht stil is en je jezelf helemaal kunt afsluiten. Zijn de harde geluiden, drukte en discolampen je echt wat te veel? Wandel dan rustig naar Planet Paradise tegenover de Heineken en duik in het gigantische bed. Maar pas wel op met wie je in de gigantische slaapkamer duikt, en wees je ervan bewust dat je nooit helemaal zeker weet wie of wat er eerder in de bedden gelegen heeft.

IKEA Winactie

Vanwege de nieuwe samenwerking geeft IKEA ook 40×2 kaarten voor Lowlands 2024 weg. Om mee te doen aan de winactie moet je eerst IKEA Family-lid worden. Laat daarna je fantasieën de vrije loop en deel jouw ultieme Lowlands dröm, dit kan via deze website. Meedoen kan t/m 30 juni en uiterlijk 2 juli krijgen de winnaars bericht.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.