Kom zaterdag naar de Festileaks Meet-up op Best Kept Secret 2024!

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

De Festileaks community is het kloppende hart van ons platform. Zowel voor als achter de schermen dragen duizenden enthousiastelingen dagelijks bij aan een bruisende online gemeenschap. Daar zijn we trots op! Daarom organiseren we op Best Kept Secret 2024 wederom een Festileaks Meet-up, om onze gezamenlijke liefde voor het festivalleven te vieren en elkaar beter te leren kennen.

Of je nou een actieve forum bijdrager bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up!

Datum: Zaterdag 8 juni 2024
Tijd: 17:15 uur
Waar: Onderaan de Jupiler Balkonbar, tegenover ONE

Natuurlijk houden we rekening met al het moois op het muzikale programma en daarom spreken we zaterdag na afloop van Merol af in de buurt van ONE. Tegenover het grootste podium vind je de Jupiler Balkonbar. Lekker centraal op het terrein, zodat je na de meet-up weer vrolijk verder kan flaneren tussen al het moois op de line-up. De meet-up spot is te vinden in de witte cirkel op onderstaande plattegrond:

Shine samen met ons op de groepsfoto!

Festileaks Meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en België. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk recenseren we samen alvast voorzichtig wat we tot nu toe zagen op het festival en wisselen we tips uit over wat nog staat te gebeuren. En natuurlijk is er die altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto. Mis hem niet!

We hopen je heel graag te zien, aanstaande zaterdag op Best Kept Secret!

Heb je een vraag over de meet-up? DM ons even via Insta!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.