Lowlands 2024 verkoopt gekoeld campingbier

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Nieuw op Lowlands 2024: vooraf bier en wijn bestellen voor op de camping. Zo hoef je het niet naar Biddinghuizen te dragen en is het nog koud bij aankomst. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Na Down The Rabbit Hole biedt nu ook Lowlands gekoelde campingdrankjes aan. Je kunt tot 12 augustus 23:59 uur via de Lowlands-website traytjes Heineken en flessen witte wijn of rosé bestellen. Op de donderdag en/of de vrijdag van het festival haal je vervolgens (tot 23:59 uur) je bestelling af op de festivalcamping bij de supermarkt of de kiosken.

Prima prijzen

Biertjes kun je bestellen per 12 stuks of per tray van 24. Voor 12 blikken betaal je €17,80 inclusief statiegeld en voor een tray €33,60 inclusief statiegeld. De flessen witte wijn en rosé koop je per stuk en kosten €10,05 inclusief statiegeld.

Om het even te vergelijken: twee sixpacks Heineken kosten bij de Albert Heijn €14,90 inclusief statiegeld. Op het festival betaal je dus maar een paar euro meer dan in de supermarkt. Voor dat verschil is het haast het sjouwen niet meer waard. Bovendien krijg je de drankjes lekker koud, in plaats van dat ze eerst een paar uur liggen te marineren in je backpack in de rij voor de camping.

Afhalen in delen

Je kunt je bestelling in delen oppikken. Bijvoorbeeld: je haalt je ijskoude tray bier op donderdag op en je fles witte wijn op vrijdag. Of andersom. Of allebei al op donderdag natuurlijk, voor de fanatiekelingen. Met deze opties blijft je drank zo lang mogelijk gekoeld.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.