McDonald’s ook aanwezig op Lowlands 2024

Lowlands 2023, photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Nadat McDonald’s zich al toevoegde aan de food line-up van Pinkpop, is nu bekend dat de gele M dit jaar óók op Lowlands te vinden is. Toch iets anders dan de Soul Kitchen of Flevour, de smaak van Flevoland.

Dat McDonald’s nu óók op Lowlands 2024 te vinden is, heeft alles te maken met de ‘De zomer is om te delen’ campagne die het deze zomer voert. Stijn Mentrop, CMO van McDonald’s, legt het uit: “Hoe je de zomer ook beleeft, hij is lekkerder als je ‘m deelt. Daarom inspireren we niet alleen met onze film, maar nodigen we onze gasten en fans ook daadwerkelijk uit dit te doen. Dat doen we met activaties op verschillende grote festivals, waaronder Lowlands.”

Lang verhaal kort: McDonald’s ziet een gat in de markt om ook iets te verdienen aan festivals. Welke producten de gele M aanbiedt op Lowlands is nog niet bekendgemaakt. Naar verwachting vind je er in ieder geval milkshakes en McFlurry’s, zoals ook op Paaspop 2024 al het geval was. Ideaal om de kater weg te krijgen, al raden we niemand een heel weekend McDieet aan.

Welk gevoel krijg jij hierbij? I’m Lovin’ it? Of toch iets minder content met de toevoeging van de multinational aan Lowlands? Laat het weten op ons forum!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.