Paul McCartney gaat weer op tour

Photo credit: n.a.

Sir Paul McCartney gaat weer de hort op. Later dit jaar treedt hij op in Uruguay, Argentinië en Peru. Het is ondertussen nog altijd wachten op Europese data van de voormalige Beatle.

Paul McCartney kan er geen genoeg van krijgen. Volgende week mag hij 82 kaarsjes uitblazen, maar van touren krijgt hij nog steeds geen genoeg. In 2022 startte zijn ‘Got Back’ tour in de Verenigde Staten, en in 2023 bracht hij die show naar Australië, Mexico en Brazilië. Dit najaar zijn Uruguay, Argentinië en Peru dus aan de beurt.

Tickets voor het vervolg van de ‘Got Back’ tour zijn vanaf 14 juni te koop. Zie je het helemaal zitten op de oceaan over te vliegen voor een show van Sir Paul? Schrijf je dan alvast in bij zijn maillijst om toegang te krijgen tot de pre-sale.

Screenshot Instagram @paulmccartney

Europa

Toch een beetje ver van je bed deze shows? Ook dan bieden de optredens mogelijk goed nieuws. Immers is de Brit dus nog niet klaar met zijn ‘Got Back’ tour, en blijft hij landen toevoegen aan het schema. De hele wereld is ondertussen zo ongeveer wel aan de beurt geweest, maar Europa is nog de grote ontbrekende. In 2020 zou hij shows spelen in Nijmegen en in Werchter, maar die gingen door covid uiteindelijk niet door. Zou hier in 2025 dan eindelijk verandering in komen..?