Beelden: 55.000 fans tot hun enkels in het water bij optreden Coldplay

Niet alleen in Nederland en België hebben we te maken gehad met veel regenval; in Lyon was het niet anders. Daar trad Coldplay afgelopen week op, precies op de dag dat de hemel openbrak boven het Groupama Stadium.

Coldplay tourt momenteel door Europa met hun Music of the Spheres tour. Nederland en België slaan ze over, maar er stonden wel optredens gepland in Lyon, Frankrijk. Vlak voordat Coldplay daar het podium betrad, barstte een stortbui los boven het stadion die enorme plassen veroorzaakte.

Die zorgden ervoor dat sommige van de 55.000 aanwezige fans tot hun enkels in het water stonden. Gelukkig leek het de pret niet te deren, en ondertussen deed het aanwezige personeel er alles aan om het stadion weer normaal toegankelijk te krijgen.

Voorprogramma Ronisia moest nog met een paraplu optreden, maar toen Coldplay eenmaal het podium betrad, brak zowaar de zon door. En kwam alles toch nog goed.

Bekijk hieronder de beelden: