Line-up Audio Obscura ADE bekend

Photo by: Kirsten van Santen

Op 17, 18 en 19 oktober neemt Audio Obscura de RAWFACTORY in Amsterdam weer over tijdens het Amsterdam Dance Event. Hier kunnen we dan gaan dansen op onder andere Honey Dijon, carlita en Fjaak.

Langzaamaan beginnen organisaties de affiches voor ADE bekend te maken. Zo ook Audio Obscura die dit jaar weer drie dagen lang de RAWFACTORY overneemt met maar liefst 33 artiesten. 17 oktober is het aan The Martinez Brothers om met hun concept Cuttin’ Headz de RAWFACTORY te openen. Vrijdag werkt de organisatie met Honey Dijon Pres. House Nation om een speciaal programma neer te zetten, met djs zoals Benny Rodrigues b2b samen met Carista. Op zaterdag is er dan ruimte voor een 24 uur lang durend feest samen met label Innervisions. Overdag en ’s nachts kun je dan dansen op onder meer Âme, DJ Boring en Dixon. Zie hieronder de line-up per dag:

Vrijdag 18 oktober
Audio Obscura x Honey Dijon Pres. House Nation

Zaterdag 19 oktober
Audio Obscura x Innervision

Tickets voor Audio Obscura ADE

Wil je een kaartje bemachtigen voor Audio Obscura ADE? Dan kan je je nu alvast inschrijven voor de presale. Deze begint op woensdag 3 juli om 12:00. Voor die tijd kunnen members van AO al wel een kaartje kopen, de member sale begint namelijk op dinsdag 2 juli om 12:00.

Audio Obscura Festival Logo

Audio Obscura Festival 2024

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 24 augustus 2024
Line-up
Chris Stussy
Dixon
Partiboi69
Tickets Kopen