Advertisement

James Blake, Willem, Thundercat onder laatste 17 namen Lowlands 2024

James Blake
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De allerlaatste zeventien namen voor Lowlands 2024 zijn bekend. James Blake vervangt The Smile, die eerder deze maand moest afzeggen. Morgen (vrijdag) volgt bovendien nog het blokkenschema.

De nieuwste namen op de line-up van Lowlands 2024 check je hier:

In de laatste worp zitten zeventien nieuwe acts die in augustus Biddinghuizen zullen begroeten. Eerder maakten James Blake en The Streets al iets te vroeg bekend dat zij te zien zijn op Lowlands 2024. Hoewel we normaal geen grote wereldsterren meer verwachten bij de laatste namen, heeft het festival er toch nog een goed aantal weten te strikken.

Afzeggingen Lowlands 2024

Deze festivalzomer wordt niet alleen geteisterd door extreme weersomstandigheden en moeilijk te vinden headliners, maar ook door afzeggingen. Het festival moest onder meer The Smile, Denzel Curry en Maribou State uit handen geven. Daar komt vandaag bovendien Ama Lou bij. Een pijnlijke klap in het programma, die voor velen hopelijk wordt opgevuld met de namen van vandaag. James Blake is officieel de vervanger voor The Smile.

Het optreden van headliner Queens of the Stone Age staat nog op losse schroeven nadat de band 8 shows moest annuleren voorafgaand aan Lowlands. In de berichtgeving van vandaag staat echter geen woord daarover, dus vooralsnog blijft er hoop.

Voorpret

Met nog maar een paar weken te gaan tot Lowlands 2024, een volledige line-up en tal van andere ontdekkingen in het randprogramma, kan de voorpret beginnen – voor zover die natuurlijk nog niet bezig was.

Ook alle praktische zaken worden langzamerhand op orde gebracht. Zo is er dit jaar een bolderkar service en kun je een deel van je boodschappen gewoon op de camping doen. Ook kun je voor het eerst gekoeld campingbier preorderen zodat je dit zelft niet hoeft mee te nemen. Morgen (vrijdag) volgt bovendien nog het blokkenschema.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.