Lowlands 2024 maakt programma Hacienda bekend

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

De Hacienda is dé plek op Lowlands waar je kan dansen op de lekkerste tropische beats terwijl je de ene na de andere mojito wegtikt. Dit jaar kun je er losgaan op onder andere Chuckie, Jungle By Night Soundsystem en Passion Deez.

De Caribische sferen zijn weer helemaal aan in de Hacienda. Van afro tot hiphop en disco tot reggaeton: er staat weer genoeg op de Hacienda line-up. Ays b2b Kuriosa brengen de nodige soul, groove en funk hitjes mee, net zoals Eileen die bekend staat om de gezellige disco tunes. Daarnaast komt ook Chuckie, die het bubbling in Nederland mainstream heeft gemaakt, voor de nodige billenschudanthems. En dans je bij Ezri Jade op reggae en afrohouse. Check de hele line-up hieronder:

Binnenkort worden er nog meer namen bekend gemaakt, zo laat de organisatie weten. Later deze maand kunnen we hopelijk ook het blokkenschema verwachten en kan de voorpret voor Lowlands 2024 dan echt beginnen!

Wil je weten wie er nog meer op Lowlands 2024 staat? Luister dan nu onze playlist!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.