Advertisement

Milkshake Festival 2024 maakt timetable en plattegrond bekend

Milkshake 2017
foto: Debbie Spaan / Festileaks

Benieuwd wanneer je Bibi Seck, Chinnamasta of raplegende Eve kunt zien op het extravagante Milkshake Festival 2024? Bekijk dan de timetable en stippel jouw route uit.

Komend weekend kunnen we weer samenkomen in het Westerpark van Amsterdam voor dit bijzondere festival. Het is een festival voor iedereen: wat je seksuele voorkeur, huidskleur, religie ook is, op Milkshake is iedereen welkom. Als je maar lief bent voor je medemens.

Met zijn levendige locatie en tal van creatieve activiteiten zou je bijna vergeten dat er ook veel muziek te ontdekken valt. De timetable van Milkshake Festival 2024 is dan ook goed gevuld. De verschillende podia bieden van het middaguur tot ’s avonds laat een doorlopend programma zonder pauzes.

Plattegrond Milkshake Festival 2024

Naast de timetable deelt de organisatie ook gelijk de plattegrond van het festival. Deze verandert elk jaar wel een beetje, dus sla ‘m voor de zekerheid op als je erbij bent dit weekend. Houd er daarnaast ook rekening mee dat de plattegrond op zaterdag grotendeels anders is dan op zondag.

Een festival waar alles kan en mag

Milkshake Festival 2024 biedt een kleurrijke selectie van (inter)nationale artiesten en de lekkerste beats, van elektronisch tot house, disco, pop, techno, R&B en dancehall. Naast muzikanten vind je op het kermisachtige festivalterrein dragshows en ballroom performances georganiseerd door de Nederlandse ballroom-gemeenschap, en nog vele leuke verrassingen in het randprogramma.

Maar Milkshake is meer dan simpelweg een festival. Hier draait het ook om het vieren van diversiteit in alle vormen, wie je ook bent of wat je ook draagt. Of je nu dik, dun, klein, groot, homo, hetero, zwart, wit, trans, cis, of iets daartussenin bent – bij Milkshake ben jij het feestje.

Tickets zijn nog beschikbaar

Wil jij bij dit kleurrijke festival zijn? Via het officiële verkoopkanaal zijn nog tickets voor de opening op vrijdagavond beschikbaar, net als dagtickets voor de zondag. Weekendtickets kun je alleen nog verkrijgen in combinatie met een hotelarrangement. Ook worden er inmiddels honderden tickets aangeboden via Ticketswap.

Nog niet uitgefeest na een dag op Milkshake Festival 2024? Dan kun je ook nog aansluiten bij de afterparty in Paradiso, die zowel op vrijdag als zaterdag tot in de vroege uurtjes doorgaat.