Pearl Jam zegt meerdere concerten vlak van tevoren af

Pearl Jam press photo

Vorige week maakte Pearl Jam bekend hun show op zaterdag 29 juni in Londen te moeten cancelen wegens ziekte in de band. De Amerikaanse band lijkt nog niet volledig hersteld, waardoor de shows van dinsdag 2 en woensdag 3 juli in Berlijn ook afgezegd worden.

Er heersen nog steeds gezondheidsproblemen bij Pearl Jam, waardoor ze meerdere shows van hun tour op het laatste moment hebben moeten annuleren. Via Instagram laat de band in een statement weten het hartverscheurend te vinden om de shows te cancelen.

Geen vervangende datum

Na de afzegging in Londen vorige week, gaan nu ook de twee shows in Berlijn niet door. Vanwege de strakke tourplanning van de band is het niet mogelijk om de shows te verplaatsen. Iedereen die een ticket heeft gekocht, krijgt daarom hun geld terug.

Pearl Jam is al een aantal weken op weg met de Dark Matter World Tour ter ondersteuning van het gelijknamige nieuwe album. Na Berlijn staat Barcelona als eerstvolgende stop in de agenda. Vooralsnog is nog niet bekend of de show op Spaanse bodem ook in gevaar is.