Dit is de plattegrond van Sziget 2024

Sziget 2024 staat voor de deur! We mogen bijna weer afreizen naar het festival in Boedapest. Aangezien het eiland groot is, is een overzicht van wat zich waar bevindt geen overbodige luxe. Bekijk hier de plattegrond van Sziget 2024.

Aangezien er zo enorm veel te zien en te doen is, wordt het een gepriegel om alle podia en stands op één kaart te zetten. De organisatie heeft de plattegrond van Sziget 2024 daarom in tweeën opgesplitst. Eentje is voor alle podia en areas, op de andere staan zaken als de EHBO, eet- en drinkgelegenheden en kluisjes. Op de website staat ook nog een derde plattegrond met een overzicht van de campings, maar die vind je op de andere twee plattegronden ook.

In het hart van het eiland vind je de mainstage, met vlak daarachter de Revolut Stage, ofwel het tweede podium van Sziget. Aan de linkerkant van het eiland kan je dansen op elektronische muziek bij het Colosseum, aan de rechterkant vind je de creatieve ArtGarden, de kleurrijke Magic Mirror en het Cirque du Sziget. Helemaal aan het linkeruiteinde kan je op je handdoekje liggen op Sziget Beach.

De campings (Basic, Siësta, Sziget Ville Boutique en Sziget Ville Comfort) liggen aan de randen van het eiland. Rondom de podia vind je alle eet- en drinkgelegenheden. Voor de koffieliefhebbers zijn zelfs de punten waar je dit zwarte brouwsel kan halen speciaal aangegeven op de kaart. Daarnaast zijn er over het hele terrein locaties waar je geld op je festivalbandje kan zetten.

Wil jij ook alvast voorbereiden op het programma van Sziget 2024? Wij hebben alle lastige clashes in het blokkenschema alvast voor je op een rij gezet.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Kylie
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Niet meer beschikbaar.