Linkin Park hint naar nieuws op woensdag

Linkin Park

Afgelopen zaterdag verscheen er op de website van Linkin Park opeens een mysterieuze aftelklok van honderd uur. Deze klok loopt aanstaande woensdag af, maar wat kunnen we verwachten?

Het is sinds de dood van zanger Chester Bennington in 2017 redelijk stil rondom Linkin Park. Eens in de zoveel tijd komt er echter weer wat geluid rondom het kamp van de band. Zo waren er geruchten dat de band aan nieuw materiaal werkte en dat ze wellicht terugkeren met een zangeres. Tot nu toe heeft de band alleen oudere muziek opnieuw uitgebracht, met enkele ongehoorde demo’s als toevoeging. Zo kwamen er speciale twintigjarige jubileum edities van de erg succesvolle albums Hybrid Theory en Meteora uit, en een singles collectie genaamd Papercuts. Komt er dan weer opnieuw ‘oude’ muziek aankomen aanstaande woensdag of komt er een nog veel grotere aankondiging aan?

Comeback tour 2025?

Zou het kunnen dat de band een comeback aankondigt en weer gaat touren? Laat het namelijk zo zijn dat het Duitse festival Rock am Ring precies aanstaande woensdag met nieuws gaat komen. Ook hebben diverse andere festivals in de VS het bericht van de aftelklok gedeeld. Is dit toeval, of broeit er iets groters?

De overgebleven bandleden hebben sinds de memorial show van Chester niet meer samen op het podium gestaan, maar zij hebben nooit uitgesloten dat het niet meer gaat gebeuren. Vooral de geruchten dat ze mogelijk willen terugkeren met een zangeres, heeft de hoop onder fans doen groeien. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten en weten we aanstaande woensdag meer.