Festileaks Tipt: Young Marco op Outlier by Bonobo tijdens DGTL ADE 2024

Het seizoen van de zomerfestivals zit er inmiddels op. Echte festivalliefhebbers kijken dan reikhalzend uit naar het volgende grote feest, Amsterdam Dance Event. DGTL heeft ook dit jaar weer een aantal sterke line-ups gepresenteerd. Zoals de avond die Bonobo host met zijn Outlier-project. Young Marco draait tijdens dit evenement en die wil je zeker niet missen.

Tijdens Outlier draait Bonobo zelf uiteraard, maar hij heeft ook een aantal vrienden uitgenodigd. Onder meer Naim Abu, Sally C, DJ Tennis en TSHA draaien een set deze avond. De NSDM loods zal tijdens DGTL ADE 2024 uit haar voegen barsten van extase, helemaal tijdens de set van Neerlands trots Young Marco.

Gigahit

In 2023 was Young Marco ineens daar. Voor het grote publiek dan. In de clubscene was Marco Sterk, beter bekend dus als Young Marco, al een bekend gezicht. Zo was het nummer ‘Biology Theme’ een van de soundtracks onder de afscheidsvideo van Trouw. Zijn gigahit ‘What You Say’ gaf de dj bijna direct een wereldsterrenstatus. Het filmpje van zijn Boiler Room-set ging de hele wereld over. Sindsdien is hij niet weg te slaan van de festivals. Dit jaar stond hij onder meer op DGTL tijdens het Paasweekend. Dat beviel uitstekend en nu is hij dus ook te zien tijdens Outlier by Bonobo op DGTL ADE 2024.

Photo: Presskit Octopus Agents

Sets vol verrassingen

Young Marco staat bekend om zijn eclectische en avontuurlijke muziekstijl. Zijn sets en producties combineren elementen van house, disco, techno, trance en ambient, vaak met een vleugje exotische en obscure invloeden. De Amsterdammer staat erom bekend onverwachte genres en obscure tracks te mixen, wat resulteert in een unieke sets die nooit gaan vervelen.

Daarom past Young Marco ook zo goed op de line-up van Outlier by Bonobo. Bonobo zelf staat erom bekend om muzikale invloeden uit veel genres samen te voegen in zijn sets. Daarnaast is de Duitser ook een voorvechter van de clubscene, de scene waarin Young Marco zich al jaren in begeeft en ervaring in heeft op gedaan. Deze twee elektronische grootmachten lijken een match made in heaven. De djset van Young Marco is er dus eentje die je echt niet mag missen.

Tickets

Je zou denken dat zo’n knaller van een line-up op DGTL ADE 2024 stijf uitverkocht is, maar niets is minder waar. Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar vanaf €74,50. Wanneer je met een groep van zes vrienden gaat, zijn de kaartjes zelfs nog eens €5,- goedkoper. Dus trommel al je vrienden op en scoor hier je kaarten.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 16-20 oktober 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen