Caribou met liveset naar DGTL ADE 2024

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

DGTL trapt hun programma voor ADE 2024 af met de aankondiging van Caribou. De Canadees geeft een liveset op donderdag 17 oktober, in de avond. Tickets zijn direct in de verkoop.

Kaarten kosten 46,50 euro voor early birds, en 49,50 euro als die zijn uitverkocht. De verkoop is direct begonnen.

Caribou volgt hiermee in de voetsporen van Röyksopp, die vorig jaar tijdens DGTL ADE een liveset op concerttijd voor hun rekening namen. De concerten duren van 18:00 tot 21:30 en worden opgevolgd door dansnachten met verschillende dj’s. De invulling daarvan wordt later bekend; voor die nachten moet apart entree worden gekocht.

DGTL ADE vindt zoals altijd plaats in de grote loods op het NDSM-terrein in Amsterdam.

Caribou live

De laatste keer dat Caribou in Nederland (live) te aanschouwen was, dateert alweer terug van Lowlands 2022. Toen vielen zijn tracks als een warme deken over de Bravo heen, en wist hij een achtste plek te bemachtigen in de top-25 van Lowlands 2022.

Of Caribou op DGTL ADE het publiek weer een dromerige wolk opstuurt is nog even afwachten. Begin april kwam namelijk nieuwe single ‘Honey’ uit, die een stuk clubbier is dan het vorige werk. Een voorbode voor de DGTL show?

DGTL ADE Logo

DGTL ADE 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 17-20 oktober 2024
Tickets Kopen