Froukje en S10 teasen Ziggo Dome show

Credits: Eric de Redelijkheid

Goede kans dat Froukje en S10 binnenkort samen in de Ziggo Dome staan, op het podium. Nadat oplettende fans een kenteken is opgevallen dat prominent op de cover van de nieuwste single van Froukje en S10 staat, werden de vriendinnen in verschillende interviews hierover bevraagd. De antwoorden zijn duidelijk: ze willen er graag spelen.

De populaire Froukje en S10 hebben dit jaar veel podia op hun lijst bijgeschreven. De Ziggo Dome ontbreekt nog, maar er is wellicht een show in aantocht. Afgelopen maand brachten de dames hun nieuwste single ´Ik Haat Hem Voor Jou´ uit. Op de cover van de single poseren Froukje en S10 naast een Ferrari. Het kenteken van deze Ferrari is wel heel prominent aanwezig: ZD-56-11.

Cover Ik Haat Hem Voor Jou

Teasen

In een interview op Slam FM kaart dj Jarno van der Wielen dit kenteken aan: “ZD-56-11, staat dat niet voor Ziggo Dome, 5 en 6 november?” In de agenda van de evenementenhal is nog een gat op die data. Wanneer van der Wielen Froukje en S10 de vraag stelt waarom het kenteken zo prominent in beeld staat, winden de dames er geen doekjes om “Als manifestatie, want wij hebben ook op die site gekeken, en daar zagen we, volgens mij zijn er nog twee data vrij. Mogen wij komen spelen? En komen de mensen dan kijken?”

Ook teasen de dames naar de Ziggo Dome tijdens een kort interview met RTL Boulevard: “Waar zou die ZD nu voor kunnen staan? Zien dansen? Zinderende dames? Zaad donoren? En het zou ook voor Ziggo Dome kunnen staan” aldus S10.

Lowlands

Froukje en S10 zijn afgelopen jaren niet weg te denken van de mega podia op Lowlands. Op Lowlands 2023 verving Froukje headliner Florence + The Machine, die wegens ziekte moesten afzeggen. Tijdens Lowlands 2024 verscheen S10 ineens op de Alpha-stage tijdens de show van haar vriendin. Samen brachten ze voor het eerst ‘Ik Haat Hem Voor Jou’ aan het grote publiek. Gepaard met een huwelijksaanzoek pakte ze het publiek volledig in. Tijd voor de Ziggo Dome?