Kijk terug: Tinlicker op Pinkpop 2024

De festivalacts top 100 van 2024 is in volle gang. Tijdens deze verkiezing kijken we terug op shows van afgelopen zomer. Zo kunnen we niet alleen terug verlangen naar al die mooie momenten die we hebben gehad, maar ook een afweging maken voor ons eigen stemlijstje. Komt bij jou Tinlicker daarop na de show die ze op Pinkpop 2024 gaven?

Tinlicker is normaal gesproken te gast op festivals als Tomorrowland, Adé en Balaton Sound}}. Dit jaar waren ze echter een vreemde eend in de bijt op Pinkpop 2024, maar wel een hele lekkere. De Utrechterse producers gooien hun set vol remixes van onder meer alt-J en Tom Smith. Daarmee raakten ze de goede snaar bij het Pinkpop publiek. Hoewel dat in het begin vooral kwam door het schuilen voor de regen begon de tent steeds meer op een dampende nachtclub te lijken.

Met gemak trekt het duo dit succes ook door later in het jaar naar onder andere Sziget. Tinlicker timmert op deze manier hard aan de weg om groter en groter te worden en laat hierbij een spoor aan kapot gedanste vloeren achter zich. Grote kans dat jij ze in de festilvalacts top 100 van 2024 wil stemmen als jij dit live hebt ervaren. En na het terugkijken van deze show snappen we dat helemaal.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.