Bekijk de aftermovie van Pinkpop 2024

Limp Bizkit op Pinkpop 2024. Photo credit: Bianca Biermans / Festileaks

Wat vliegt de tijd toch! Pinkpop 2024 ligt alweer twee weken achter ons. Zullen we nog één keertje nagenieten?

Waan je terug in Landgraaf met de aftermovie van Pinkpop 2024. We zien Froukje in opperste concentratie enkele seconden voor ze het podium betreedt, een hakkende Joost en natuurlijk zien we, en horen we het (volgens jullie) absolute hoogtepunt van het weekend: Nothing But Thieves!

Naast de muziek komt alles dat Pinkpop, Pinkpop maakt voorbij: blije mensen, geëmotioneerde mensen, een warm weerzien tussen vrienden, het Pinkpop-hoedje, moshpits! Zelfs randprogramma zoals The Block en De Stille Jan krijgt een plekje in deze terugblik.

Ach ja, hoe veel kan je vertellen over een aftermovie? Je moet hem maar gewoon bekijken. Hier is ‘ie!

Terugblikken is leuk, maar vooruitblikken is mogelijk nóg leuker! Op ons forum is het Pinkpop 2025 topic inmiddels geopend en wordt er al druk gespeculeerd en natuurlijk ook gefantaseerd over de namen die volgend jaar de podia in Landgraaf gaan bestijgen. Wie zou jij graag op Pinkpop willen zien? Laat je horen!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.