Pinkpop 2024 nabesproken in de nieuwe Festivalpodcast

Pinkpop 2024. Photo credit: Buro Pinkpop.

Hoe gaat Pinkpop 2024 de boeken in? Dat is de hamvraag in de nieuwe aflevering van de Festivalpodcast. Jos, Judith en Julia bespreken wat opviel deze editie en welke acts het er goed en slecht van afbrachten.

Hoe viel de jonge headliner Måneskin? Was Calvin Harris een match? En hoe vaak heb je Ed Sheeran op de Pinkpop-zondag kunnen spotten? Judith, Julia en Jos bespreken het Pinkpop weekend uitgebreid, van ontwikkelingen tot artiesten, van eten tot het weer.

En dan nog een extraatje: Julia was bij haar langverwachte Taylor Swift-concert, dus voor één keer wordt het spraakverbod opgeheven voor een kort verslag. Hoe was The Eras Tour en wat kunnen Swifties die naar Amsterdam gaan nog verwachten?

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

In België is de show niet beschikbaar via Spotify: je checkt ‘m bijvoorbeeld op de site van KINK of in een andere podcast-app.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks