Supergrass op Europese festivals in 2025

Supergrass gaat op tour langs Europese festivals volgend jaar. De Britpop-iconen zijn aangekondigd op het Vida Festival, dat van 3 tot en met 5 juli plaatsvindt in Spanje.

Supergrass is op tour met hun debuutalbum I Should Coco, dat volgend jaar 30 kaarsjes uitblaast. Het is de plaat die ze één van de meest geliefde Engelse bands van de nineties maakte, door onder andere de megahit ‘Alright’. Later dat decennium kwamen ze nog met hits als ‘Pumping On Your Stereo’, ‘Moving’ en ‘Sun Hits The Sky’.

Festivals

Supergrass heeft een uitgebreide tour door het Verenigd Koninkrijk aangekondigd, in mei 2025. Daarnaast werd er één Europese datum bekendgemaakt: op het Vida Festival in Spanje, begin juli. Dikke kans dat de band de tussentijd gaat opvullen met andere festivals op ons continent. Daarmee zouden ze een perfecte feelgood-nostalgie act kunnen zijn voor Best Kept Secret, Pinkpop of Down The Rabbit Hole.

Supergrass deelde ook nog een leuke knipoog naar die ándere Britpop-band die deze zomer weer tourt: “Dynamic pricing won’t be included.”