Balthazar, Supergrass en meer naar Cactusfestival 2022

DTRH
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Vijf nieuwe kleppers voor Cactusfestival 2022. Onder meer Balthazar en Supergrass voegen zich bij het affiche van het Belgische festival.

Naast bovengenoemde namen maakt het festival ook de komst van The Tallest Man On Earth, Oh Wonder en Whitney bekend. Eerder waren al Robert Plant & Alison Krauss, Ben Harper & The Innocent Criminals en Richard Hawley wereldkundig gemaakt. Meer namen volgen snel, laat de organisatie weten.

Ticketverkoop

Voor het festival zijn zowel dagtickets, combitickets en weekendtickets te koop. Voor een dagticket ben je €62 euro kwijt exclusief servicekosten. Een combiticket kost je €104 euro en een weekendticket kost €135, allebei exclusief servicekosten. Als laatste is er ook nog een campingticket verkrijgbaar, hier leg je €16 euro exclusief voor neer.

Cactusfestival 2022

Het Belgische Cactusfestival vindt deze zomer plaats van 8 tot en met 10 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. In 1982 vond de eerste editie plaats en dit jaar zal de 39ste plaatsvinden. In 2022 staan onder meer Balthazar, Supergrass en The Tallest Man On Earth op het programma.

  • Locatie: Minnewaterpark, Brugge
  • Data: 8 t/m 10 juli 2022
  • Tickets: verkrijgbaar vanaf €62,-
  • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite.