Supergrass, Goldband en Rowwen Hèze maken line-up Nirwana Tuinfeest 2022 compleet

De line-up van Nirwana Tuinfeest 2022 is helemaal compleet. De laatste zeven namen zijn deze week bekendgemaakt. Naast bovenstaande zijn er ook drie coverbands en een kinderact op het affiche geplaatst.

Zaterdag treffen we de optredens van Supergrass en Goldband. Zondag sluit Rowwen Hèze het festival af. De laatste gaten overdag worden opgevuld door coverbands Totally Spice: A Spice Girls Tribute, Help! A Beatles Tribute en Musest. Als laatste is Diede aangekondigd voor de kindermiddag.

Eerder werden Seasick Steven, de Staat en DeWolff al aangekondigd. Een groot deel van de namen komt overeen met de line-up van 2021, die helaas geen doorgang kon vinden. Het festival is inmiddels volledig uitverkocht, wie toch graag een ticket wilt, moet de hoop vestigen op TicketSwap.

Heb je al wel een ticket, maar heb je zolang moeten wachten dat je bijna niet meer weet wat je kan verwachten? Lees je dan in over de combinatie van bier en Nirwana Tuinfeest, waarom het festival een typisch Brabants festival is, of lees wat je kan verwachten op een editie van het Tuinfeest.

Supergrass

Supergrass werd in 1993 opgericht en bracht in 1995 hun debuutalbum uit in de vorm van I Should Coco. Met hits als ‘Alright’ en ‘Caught By The Fuzz’ werd het album direct door een breed publiek opgepikt. De band was vanaf 2010 niet meer actief op muzikaal gebied maar gaat vanaf 2020 weer op tournee. In het verleden gaven de mannen optredens op verschillende Europese festivals. Zo werden onder andere Lowlands, Rock Werchter en Pinkpop aangedaan. In 2022 zien we de heren onder andere op Nirwana Tuinfeest en op Cactusfestival.

Nirwana Tuinfeest 2022

Nirwana Tuinfeest 2022 vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus in het Brabantse Lierop. De eerste editie van het festival vond plaats in 1970. In 2019 waren onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Heideroosjes en Gogol Bordello van de partij. Op de komende editie zijn onder meer De Staat, Danny Vera en Seasick Steve te bewonderen. Kaarten voor Nirwana Tuinfeest 2022 zijn inmiddels volledig uitverkocht.

  • Datum: 26, 27 + 28 augustus 2022
  • Locatie: Lierop, Noord-Brabant
  • Tickets: Tickets voor Nirwana Tuinfeest 2022 zijn volledig uitverkocht.
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2023

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
White Lies
Wolfmother
Tickets Dagkaarten vanaf €42.5. Combitickets vanaf €75. Kopen