Dit is wanneer je de eerste namen voor Rock Werchter 2025 kunt verwachten

© Julie Rommelaere voor Rock Werchter

De zomer is nog maar net voorbij en de geruchten voor komend festivalseizoen draaien al op volle toeren. Maar pas wanneer deze geruchten bevestigd worden begint het echt te kriebelen. Hier lees je wanneer je de eerste namen voor Rock Werchter 2025 kunt verwachten.

Net als de gemiddelde heteroseksuele man tijdens penetratie-seks komt de voorpret voor de komende festivalzomer razendsnel. ADE moet nog plaatsvinden, maar de echte festivalliefhebber speculeert al volop over de mogelijke headliners van Rock Werchter komend jaar. En als we de statistieken erbij pakken, weten we dat het niet lang meer duurt totdat de eerste namen voor Rock Werchter 2025 bekend worden gemaakt.

Eerste namen waarschijnlijk in oktober of november

In voorgaande jaren werden de eerste namen over het algemeen eind oktober of half november bekendgemaakt. Zo kondigde de organisatie twee jaar geleden in oktober Stromae als eerste headliner aan. Vorig jaar kwam Rock Werchter in de tweede week van november met de eerste naam. Uitzonderingen hierop waren de edities van 2021 (eerste namen in juli) en 2022 (eerste namen in maart), al hadden deze afwijkingen ook te maken met (de nasleep van) corona.

Gebaseerd op deze informatie kan je de laatste twee weken van oktober alvast extra alert zijn op Rock Werchter-nieuws. Mocht er dan niets naar buiten gebracht worden, dan is de kans groot dat dit half november gebeurt. Tot die tijd kunnen we ons enkel bezighouden met de geruchten. Deel ook jouw voorspellingen met het VoorSpel op ons forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2025

Locatie
België
Werchter, België
Datum 3-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel