Dit is de plattegrond van Lowlands 2024

Ieder jaar wordt het terrein van Lowlands weer een klein beetje aangepast. Natuurlijk wordt er voor ieder podium, iedere foodtruck en iedere merkactivatie een zo mooi mogelijk plekje gemaakt. Wil jij je alvast voorbereiden en kijken waar jouw favoriete stage zich bevindt, of op welke camping jij en je vrienden het tentenkamp willen opbouwen? Check hier de complete plattegrond van het Lowlands 2024-terrein.

Wat direct opvalt is dat de stages bijna allemaal op dezelfde vertrouwde plek staan. Alleen de Adonis verhuist dit jaar naar de andere kant, direct rechts naast de India. Daarnaast is The Block, een fashion-walhalla dat zo in de smaak valt op Lowlands dat het ook op Pinkpop en Down The Rabbit Hole neersteek dit jaar. Leuk als je je outfit wil upgraden, of je een nieuwe tattoo of piercing zoekt.

Daarnaast zijn er wat grote wijzigingen qua merkactivaties op Lowlands. Zo is er een heuse bol.com festivalwinkel naast camping 1 en kan je je boodschappen gewoon doen bij de Lowlands-supermarkt. Handig, want dan hoef je een stuk minder te slepen!

Benieuwd naar de belangrijkste wijzigingen op het terrein? Lees dan dit artikel.

De plattegrond van Lowlands 2024

Eten & drinken

Ben je daarnaast benieuwd welke foodtrucks op het terrein te vinden zijn? Via de app kun je helemaal losgaan en iedere eettent (inclusief allergenen) checken. Kan je die gelijk naar je vrienden doorsturen om de lekkerste snacks te vergelijken.

Campings

De camping is net als eerst weer verdeeld in 7 ‘reguliere delen’. Op camping 0/6 kan je vrij je tentje parkeren. Kom je met de camper of heb je van tevoren een easycamp, groepscampingplek, gllampingplek of vooropgezette tent gereserveerd? Dan kan je op de aangegeven aparte campings terecht.

Camper CampingToegankelijk met camperticket
Gllampcamp DelluxeToegang met apart Gllamping ticket
0 – regulier
0 – Groepscamping
Vrije toegang
Toegang met apart Groepsticket
1 – regulier
1 – Easy Camp
Vrije toegang
Toegang met reservering Easy Camp
2Vrije toegang
3Vrije toegang
4Vrije toegang
5Vrije toegang
6Vrije toegang
Kia ‘NRGY’ CampAlleen toegang via de winacties van Kia
Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Ben je helemaal voorbereid op Lowlands met alle informatie over de plattegrond? Meer weten? Check dan de startersgids voor Lowlands-maagden, of beluister onze playlist (tijdens je reis) om alvast in de muzikale stemming te komen. Tot donderdag!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.