Dit is de timetable van Pukkelpop 2024

Photo: Jokko

Bijna tijd voor Pukkelpop 2024! Van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus staat Hasselt weer in het teken van dit prachtige festival. Benieuwd welke acts je waar en wanneer kan zien? Hier vind je de timetable, zodat je nog op tijd je route kan uitstippelen.

Fred again.., Stormzy, Charlotte De Witte, Sam Smith, Royal Blood, RAYE… De line-up van Pukkelpop 2024 is volgestouwd met prachtige acts en absolute must-sees. Met zoveel moois op het programma is het handig om je spoorboekje in orde te maken. Waar wil je écht bij zijn en wanneer heb je tijd om op ontdekking uit te gaan? Naar welk podium moet je dan toe? Het blokkenschema is nu beschikbaar via de officiële app van Pukkelpop en de website.

Om je te helpen navigeren door de timetable hebben we de grootste clashes al op een rijtje gezet. Ga je voor Royal Blood of toch Overmono? Wil je liever meerappen met Stormzy of jankend dansen bij Romy? Een makkelijke opgave is dit blokkenschema zeker niet.

Tickets

Word jij last-minute helemaal enthousiast van dit blokkenschema en wil je bij het festival in Hasselt zijn? De weekendtickets en de dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn helaas allemaal uitverkocht. Voor de zondag van Pukkelpop zijn er wel nog kaartjes verkrijgbaar voor €125 per stuk.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Line-up
The Offspring
Goldband
Sam Smith
Tickets Niet meer beschikbaar.