Kijk terug: Swedish House Mafia op Tomorrowland 2024

Voor de Festivalacts Top 100 van 2024 zijn wij op zoek naar artiesten die deze zomer een blijvende indruk op ons hebben achtergelaten. In dat lijstje mag uiteraard een van de grootste house-acts niet ontbreken. Dat is natuurlijk Swedish House Mafia. Zij gaven een fantastische show op Tomorrowland 2024.

Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. De heren draaien al jaren mee. Na een pauze keerden ze weer terug op de podia in 2019. Sindsdien hebben ze alweer veel shows achter de rug. Dit jaar stonden ze op UNTOLD Festival 2024 en natuurlijk Tomorrowland 2024.

Na de start met ‘Remember’, een geliefd solo-nummer van Sebastian Ingrosso, knallen de heren in rap tempo een aantal grote hits er doorheen. ‘Miami 2 Ibiza’, ‘One (Your Name)’, ‘Antidote’ en ‘Greyhound’ zorgen gelijk al voor een lekker tempo in de set.

Het is een groot feest voor wie aan het begin van de jaren ‘10 fan was van EDM. Alles wordt naadloos aan elkaar gemixt. De verbondenheid in het publiek is goed te voelen tijdens nummers als ‘Save The World’ en ‘Don’t You Worry Child’, die keihard meegezongen worden. Naast de fantastische tracklist, is de show ook een lust voor het oog. Een mooie lichtshow, lasers, vuurwerk, en dat allemaal op de mainstage van Tomorrowland. Kortom: een show om nooit te vergeten

Tomorrowland Belgium Logo

Tomorrowland Belgium 2019

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.