Sting headliner Latitude en Isle of Wight 2025

De Engelse festivals Latitude en Isle of Wight maken vandaag bekend dat Sting headliner is op hun festivals in 2025. Daarnaast doet de voormalig Police-frontman meer shows in het Verenigd Koninkrijk in juni en juli.

De tourdata van Sting bestaan momenteel alleen uit data in het Verenigd Koninkrijk: vooral in de tweede helft van juni, en in het laatste weekend van juli komt daar nog Latitude Festival bij. Tussendoor zou de Brit een korte overstap naar het Europese vasteland kunnen maken. Afgelopen jaren stond hij nog op North Sea Jazz (2024) en Bospop (2022). Die laatste zou, drie jaar na dato, wellicht opnieuw een gooi kunnen doen.

Bekijk hieronder de tot nu toe aangekondigde tour van Sting.

Sting, de legendarische zanger en bassist van The Police, is geen onbekende op grote festivals. Met een carrière van meer dan vier decennia heeft hij talloze hits op zijn naam staan, waaronder klassiekers als Every Breath You Take, Englishman in New York, en Fields of Gold.

Latitude 2025

Latitude 2025 vindt plaats van 24 tot en met 27 juli in het Engelse Henham Park Estate. De verkoop van weekendtickets is al begonnen. Voor 308 pond, omgerekend 367 euro, ben je van de partij. In een later stadium worden ook dagtickets verkocht.

Latitude Logo

Latitude 2025

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Southwold, Verenigd Koninkrijk
Datum 24-27 juli 2025
Line-up
Sting
Tickets Kopen