Zwarte Cross 2025 maakt datum kaartverkoop bekend

Photo credit: Daan Jeurens

Tickets voor Zwarte Cross 2025 gaan op 23 november om 11 uur ’s ochtends in de verkoop. Precies over twee maanden dus. Over de ticketprijzen is nu nog niets bekend.

Vaste bezoekers van de Zwarte Cross: opgelet. Kaartjes voor het Achterhoekse festival gaan dit najaar op 23 november in de verkoop. Om 11 uur ’s ochtends om precies te zijn. Zet de datum dus maar vast met koeienletters in de agenda. Het festival zelf vindt plaats van 17 tot en met 20 juli 2025.

Harder!-presale en inschrijving crossklassen

Naast de algemene kaartverkoop zijn er nog een paar andere belangrijke data. Voor crossers met een lidmaatschap van Zwarte Cross-fanclub Harder! is er een week eerder trouwens al een presale, namelijk op 16 november. Inschrijven voor crossklassen kan vanaf 2 november.

Foto: Daan Jeurens (Zwarte Cross 2024)

Nog weinig bekend

Afgelopen zomer maakte de Zwarte Cross indruk met een enorm nieuw hoofdpodium, waar twee gigantische reuzenraden en een grote glijbaan aan bevestigd waren. Zo konden bezoekers dus voor een muntje van de main stage afglijden. Ook de overvliegende F16’s, het optreden van Orgel Joke en natuurlijk de spectaculaire show van Hans Klok behoorden tot de hoogtepunten.

Wie en wat er volgend jaar op het festival te bewonderen is, is nog niet bekend. Ook over de prijs van een kaartje is nog geen informatie gedeeld. Houd Festileaks in de gaten voor de laatste updates rondom de Zwarte Cross 2025.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2025

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 17-20 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen