Linkin Park voegt extra tourdata toe

Photo: James Minchin III

Linkin Park is terug, en hoe. Na een succesvol begin van de wereldtour voegt de band drie nieuwe optredens toe aan het schema: Parijs, Dallas en São Paulo.

Parijs staat 3 november op het programma, wanneer de band optreedt in de Paris La Defense Arena. Tickets zijn vanaf 26 september om 13:00 uur te koop. Ticketprijzen zijn nog niet bekendgemaakt. Hierna reist de band af naar Dallas waar het 8 november optreedt, om vervolgens via de reeds bekende doorkomst in Bogota door te reizen naar São Paulo waar het 15 november haar nieuwe nummers mag tonen aan het Braziliaanse publiek.

Nieuw album

Op 15 november komt namelijk óók het nieuwe album From Zero uit. Singles ‘The Emptiness Machine’ en ‘Heavy Is The Crown’ zijn reeds te horen, en brengen je direct terug naar de tijd van Hybrid Theory en Meteora. Ook met de nieuwe frontvrouw lijkt de band haar kroon dus prima te weten dragen.

Speciale gasten

Hoewel Linkin Park óók de nieuwe optredens natuurlijk prima zelf kan dragen, nemen zij hier wel een paar speciale gasten mee. In Parijs verzorgt Sleep Token namelijk het voorprogramma; bepaald geen misselijke combinatie. Fans in Dallas treffen het ook; daar krijgen ze naast Linkin Park namelijk Bad Omens, Jean Dawson en Helmet voorgeschoteld. Voor de show in São Paulo is er voorlopig geen voorprogramma aangekondigd.