Kanshebbers Graspop 2025: Copenhell kondigt eerste namen aan

Het Deense festival Copenhell heeft de eerste 26 namen van hun line-up bekend gemaakt. Onder andere Dream Theater, In Flames en Lorna Shore zullen in juni spelen op het grootste rock en metal festival van Denemarken.

Naast de genoemde namen zijn ook Heaven Shall Burn, Sodom, Sylosis, Gloryhammer en Wiegedood aangekondigd.

Van 18 tot en met 21 juni kunnen de bezoekers van Copenhell genieten van Dream Theater, Heaven Shall Burn en Sylosis. In dezelfde week als Copenhell, zo’n 850 kilometer verderop, vindt Graspop 2025 plaats. De kans is aanwezig dat artiesten die op het Deense festival aanwezig zijn, door zullen reizen naar België voor een ander optreden.

Geruchten line-up Graspop 2025

Graspop vindt volgend jaar plaats van 19 tot en met 22 juni. Hoewel er nog geen enkele naam bekend is gemaakt, gissen we graag over de mogelijke line-up. In 2009 stond Dream Theater voor de laatste keer in Dessel. Hoog tijd voor de Amerikaanse band om daar weer eens van zich te laten horen. Voor In Flames is het een stuk korter geleden, zij stonden in 2023 nog op het podium van Graspop.

Wie kunnen we verder nog verwachten op de affiche van Graspop? Onder de topfavorieten zijn onder meer Iron Maiden en Slipknot. Lees er alles over in onze post over de geruchten voor Graspop 2025.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen