Adverteren op Festileaks

Festileaks is de schil rondom een festivalbezoek. Festivalgangers komen het hele jaar door op Festileaks om nieuws over hun favoriete festival te checken, in gesprek te gaan met andere bezoekers, een playlist op te zetten, oude of nieuwe reviews te lezen of info op te zoeken. Festileaks wordt bezocht door zo’n 800.000 unieke bezoekers per maand. Lees meer over Festileaks.

Organiseer je zelf een festival of heb je een ander product dat qua doelgroep goed bij de onze past? Dan kijken we graag samen met je naar een passende oplossing. Deze pagina geeft je een vluchtig overzicht van de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op via [email protected].

Online Advertising

Online is ons kloppend hart. We publiceren artikelen, reviews, achtergronden en voorbeschouwingen. We stellen playlists samen en geven de Festivalpodcast uit. Met name populair is onze Festivalagenda, met daarin een compleet overzicht van festivals in de toekomst en het verleden.

We bieden veel opties om online te adverteren: denk aan display banners, festival booster spots of op maat gemaakte content.

Offline Advertising

Aanvullend op onze online aanwezigheid houden we er ook van onze vlag in de ekte wereld te laten wapperen. We hebben onze eigen clubnacht (FESTEN) en organiseren regelmatig meet-ups op festivals en daarbuiten.

Creative Advertising

Ben je naar iets out of the box op zoek? Iets unieks? We denken graag met je mee in de diverse mogelijkheden. Zowel digitaal, in print als online oplossingen.

Festileaks heeft ruim ervaring met het ontwikkelen van creatieve concepten voor, tijdens of na festivals. We zijn bekwaam in het faciliteren van livestreams, het mobiliseren van onze community of het ondersteunen bij bereiken van nieuw publiek.

Aan de hand van jouw specifieke wensen gaan we graag rond de brainstormtafel.

Media Partnerships

We hebben een groot pallet aan pakketten en mogelijkheden om samen een mooi media partnership vorm te geven. We zijn super benieuwd waar je naar op zoek bent en denken graag met je mee. Dusss:

Let’s get in touch!

We kijken er naar uit je te ontmoeten. Neem gerust contact op via [email protected] of via het contactformulier. We sturen je dan onze Media Kit toe.