Festileaks App

Gratis te downloaden in de Apple Store en in Google Play: de Festileaks App. Met onze app blijf je op de hoogte van al het festivalnieuws, ontvang je een pushbericht bij belangrijke aankondigingen, kun je makkelijk leaks en tips doorsturen en het forum bijhouden.

Met de Festileaks App blijf je de hele dag op de hoogte van al het festivalnieuws. Met een simpele druk op de knop krijg je een mobielvriendelijk overzicht van alle artikelen die ook op de desktopsite Festileaks.com te vinden zijn. Je bladert eenvoudig door alle artikelen door simpelweg naar links en rechts te swipen. Handig!

Heb je geen tijd om de hele dag het festivalnieuws te volgen? Met pushberichten brengen we je op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen. Wanneer er namen bekend worden gemaakt voor bijvoorbeeld Pinkpop of Rock Werchter, ontvang je automatisch een berichtje daarvan. Op die manier ben je altijd de eerste die kan melden welke artiest op je favoriete festival komt spelen. Indien je liever niet gestoord wordt is het ook mogelijk deze functie uit te schakelen.

Ben je tijdens een van je surftochten op het wereldwijde web iets tegengekomen dat relevant kan zijn voor Festileaks? Het submitten van tips en gevonden leaks wordt dankzij de Festileaks App kinderspel. Je maakt een foto of kiest er een uit je eigen galerij, die vervolgens direct binnenkomt bij onze redactie. Ook is het mogelijk om video’s en tekstberichten op te sturen. Met jouw tips help je de redactie met haar dagelijkse zoektocht naar nieuwtjes.

Tot slot is het via de Festileaks App mogelijk om het Festileaks Forum te bekijken en gebruiken. Zo blijf je dus niet alleen op de hoogte van het nieuws, maar neem je ook actief deel aan discussies over alle geruchten en bekendmakingen. Ook is het mogelijk om zelf berichten te plaatsen, je profiel te pimpen, je persoonlijke Wall te bekijken en persoonlijke berichten te sturen.

Downen!
De app is gratis beschikbaar voor alle iOS en Android apparaten. Je vindt hem door in de Apple Store of Google Play Store te zoeken op ‘Festileaks’.