De Festivalkrant

De Festivalkrant brengt via spraakmakende artikelen en visueel vermaak de festivalbelevenis naar de ontbijttafel van de festivalfan. Reports, interviews, achtergronden, de festivalagenda en het laatste festivalnieuws op één bruisende plek. De Festivalkrant is een crossmediaal platform gevuld met brutaal ongefilterd festivalnieuws geschreven door ons hyperenthousiaste team.

De Festivalkrant wordt hardcopy uitgegeven in een jong en fris design. De krant van brakker Nederland is met een bereik van 75.000 festivalgangers per editie niet meer weg te denken uit het festivallandschap. Met name de ingevoegde festivalagenda is erg populair onder de lezers. De krant werkt sinds 2016 samen met de grootste festivalorganisaties van Nederland e.o.

Sinds 2022 is De Festivalkrant onderdeel van Festileaks. De printuiting vormt de perfecte aanvulling op onze algehele sterke online aanwezigheid, de podcast en onze eigen clubnacht.

Bekijk oude edities

Klik om de pdf-versies van oude Festivalkranten te lezen. Nog net zo lekker als toen!

Adverteren?

Met de Festivalkrant bereiken we met onze ontwikkelde strategie 75.000 festivalgangers. De doelgroep bestaat uit festivalgangers in de leeftijd 18 t/m 30 jaar. Deze doelgroep wordt online overspoelt en daarom biedt de Festivalkrant een ideale kans om op een andere manier je doelgroep te bereiken. Een uniek medium dat onmisbaar is in de mediaplanning van festivalorganisaties.

De volgende editie van de Festivalkrant staat gepland in 2023.

Lees meer over Adverteren op Festileaks.