Voorstellen: dit is het team achter Festileaks

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

Community Team

Festileaks valt of staat bij de gratie van de community. Van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons community team zorgt ervoor dat Festileaks een two-way conversation blijft en een podium biedt aan jouw stem. Door de interactie aan te gaan via social media, competities te organiseren of ons populaire Festival Forum te beheren.

Janne Paardekooper
Head of Community
        
Monique Biermans
Head of Community
                 
Dave Vis
Festival Forum Moderator
     
Dennis van der Bruggen
Festival Forum Moderator
Ine Van Baelen
Community Manager
        
Jesse Boeijenga
Community Manager
     
Joëlle van Wissen
Community Manager
Judith Scheper
Producer
  
Matthew Lootens
Festival Forum Moderator