Voorstellen: dit is het team achter Festileaks

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

Podcastredactie

Eens in de twee weken maken we samen met radiostation KINK een podcast. De Festivalpodcast. Julia Gieskes van KINK en Jos Willemsen van Festileaks nemen daarin het laatste festivalnieuws door, bespreken relevante ontwikkelingen en geven onmisbare festivaltips. Check onze Festivalpodcast pagina.

Job Wierikx
Head of Podcast
  
Eline Oppewal
Redacteur Festivalpodcast
Hannah van Rhee
Redacteur Festivalpodcast
        
Avatar
Redacteur Festivalpodcast
Avatar
Redacteur Festivalpodcast