Voorstellen: dit is het team achter Festileaks

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

FeCo

We runnen dan wel samen een festivalsite, puntje bij paaltje zijn we vooral een hechte vriendengroep. We delen dezelfde opvattingen en houden zo ongeveer van dezelfde muziek. En dus zien we elkaar graag. Bier lusten we ook wel. Onze feestcommissie (FeCo) zorgt ervoor dat we iedere maand een tamelijk legendarische borrel hebben. Kom je ook een keer langs?

Dianne de Kievit
Head of FeCo
        
Ioana Maftei
FeCo