Voorstellen: dit is het team achter Festileaks

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

Festival Experts

Je hebt altijd baas boven baas. Deze Festival Experts zijn onze ultieme bakens op festivalgebied: zij zijn wandelende encyclopedieën en doen niets liever dan de hele dag geruchten uitpluizen en festival fora bezoeken. Zij geven hun bevindingen door aan de Nieuwsredactie, zodat ze altijd kort op de bal zitten.

Dave Vis
Festival Expert
     
Dávid Kovács
Festival Expert
Dennis van der Bruggen
Festival Expert
Graham Howlett
Festival Expert
  
Matthew Lootens
Festival Expert
Nicola Ciaponi
Festival Expert
     
Avatar
Festival Expert
Sebastian Meier
Festival Expert
Thibault Delvalle
Festival Expert
     
Thomas Heijligers
Festival Expert
        
Wessel Joosten
Festival Expert