Advertisement

Best Kept Secret boekt Braids, Melody’s Echo Chamber, Money en NO

Terwijl Pinkpop en Indian Summer Festival al op het punt van aftrappen staan, is Best Kept Secret nog druk in de weer met het rond krijgen van het programma. Braids, Melody’s Echo Chamber, Money en NO zijn als op één na laatsten toegevoegd aan de line-up.

Deze bekendmakingen gaan gepaard met enige verschuivingen in het blokkenschema. Kurt Vile & The Violaters is doorgeschoven naar een iets later tijdstip, waardoor enkel nog een plekje vrij is op zondagavond om 18.00 uur. Aanstaande maandag wordt de allerlaatste naam voor Best Kept Secret bekend gemaakt.

Het festival is een waar paradijs voor de muzikale ontdekkingsreiziger. Het programma wordt – op een aantal uitzonderingen na – vooral gesierd door relatief nieuwe, spannende bands. De één makkelijker verteerbaar dan de ander. Tezamen met wereldwijd bekende acts als Arctic Monkeys, Bloc Party, Portishead en Sigur Ros levert het festival alle benodigde ingrediënten om een onvergetelijke taart te bakken.

Randzaken worden in één lijn met de muziek kwalitatief goed verzorgd. Het deze week gepresenteerde food programma laat zien dat de hongerige magen gevuld zullen worden met divers, verzorgd en vooral lekker eten. Bedenk daarbij dat de organisatie al vanaf het begin predikt qua locatie meer luxe te bieden dan andere festivals en het feest kan bijna niet meer stuk. Zeker nu de weerberichten erop lijken te wijzen dat ook de zon als gewaardeerde bezoeker wordt verwelkomt.

Het allerlaatste best bewaarde geheim wordt maandagmorgen om 10.00 uur onthult in de vorm van de laatste act. Daarna zijn wij er wel klaar voor. Zien we je daar?

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.