Best Kept Secret op zoek naar de 10 beste shows in de geschiedenis van het festival

Foto: Melanie Marsman

Best Kept Secret gaat op zoek naar de 10 beste optredens ooit van het festival in Hilvarenbeek. Welk optreden is jou het meest bijgebleven?

Arctic Monkeys, The Nationial, Radiohead of een heel andere act? Sinds afgelopen weekend is Best Kept Secret op zoek naar de meest memorabele, legendarische en fantastische optredens in de BKS-geschiedenis. Festivalgangers die het festival in de Beekse Bergen hebben bezocht kunnen nu hun top 10 Best Kept Secret optredens hier achterlaten. Je kan je top 10 Best Kept Secrets shows tot en met zondag 6 juni opsturen. Dan sluiten de stembussen en wordt bekend wat de meest legendarische optredens in de BKS-historie zijn.

https://www.instagram.com/p/CPaL4GFoSAO/

Best Kept Secret, dat van 11 t/m 13 juni gepland stond, kan ook dit jaar niet doorgaan. ”Bij de pakken neerzitten staat niet in ons woordenboek.” geeft de organisatie aan op hun website. Op deze manier kan er toch een beetje BKS gevierd worden. Moet je even je geheugen opfrissen? Lees hier 17 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van BKS terug.

Best Kept Secret 2021

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden.

Grote headliners met aan de onderkant van de poster nog heel veel te ontdekken: dat typeert de line-up van dit festival. Dit jaar moeten we helaas overslaan. Door het coronavirus kan BKS deze zomer niet plaatsvinden. Voor de 2020-editie stonden o.a. The StrokesThe NationalMassive Attack, Fontaines D.C. en Metronomy op het affiche.

Inmiddels is een groot deel van de line-up voor Best Kept Secret 2021 al bekend. Onder meer The Strokes, The National en Massive Attack keren terug op het affiche, terwijl ook Jamie XX zijn opwachting gaat maken.

Beluister onze Spotify-playlist van Best Kept Secret om je toch een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2014

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 20-22 juni 2014
Line-up
Pixies
Franz Ferdinand
Elbow
Tickets Niet meer beschikbaar.